KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Jön a giccsek giccse, a Gold Standard a Paninitől

2019. augusztus 22. - Beniiiiii

Ahelyett, hogy valamely már sikeres sorozat újabb kiadását szednék elő, újabb, kosaras és amerikai (dobálós) focis sorozatokból ismert szett kap focis kiadást. Úgy látszik, a Panini elkezdte favorizálni a kevés kártyás „elit”-sorokat. Ilyen volt a Flawless, az Immaculate, a Treble, a Black/Gold vagy még ilyenebb az Eminence is.

Dobozonként csupán 7 kártya lesz benne, ezekből:
• 1db /129-es base lap
• 1db /79-es vagy alacsonyabb számozású base lap
• 2db inzert
• 3 db aláírt/Mezdarabos, melyekből vélhetően egy aláírt, egy sima mezdarabos, egy pedig (jó eséllyel) aláírt+mezdarabos lesz

A tervezett megjelenés október 11-e, ára pedig az első hírek szerint 160 dollár lesz.

Biztosra veszem, hogy ez is megosztó sorozat lesz, a dizájn annyira markáns, hogy vagy imádni, vagy utálni fogják. Arany arannyal, és körítésnek még egy kis arany. Így erősen szkeptikus vagyok, hogy mennyire lesz tartható az elsőre igen magasnak tűnő ár. Persze ahogy a múltban, most is az lesz döntő, hogy az aláírtakon ugyanazokat a neveket látjuk viszont immáron a sokadik variánsban, vagy a Panini képes lesz új húzóneveket bevonni.

A base lapok /129-es, /79-es, /29-es, /19-es és 1/1 variánsokban jelennek meg. Mivel ezek közül minden dobozban fixen lesz 1-1db /129-es kártya és az is ismert, hogy az alapsor 100 darabos lesz, könnyen kiszámíthatjuk, hogy összesen 100*129, azaz 12.900 doboz jelenik meg belőle, és mivel a kartonokba 12 doboz kerül, így csupán 1075 karton jelenik meg belőle.

Akit érdekel, a Panini-által hivatalosan kiadott ismertető pdf is letölthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr8215019574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása