KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Jön az Obsidian Soccer a Paninitől - újabb kevés kártyás csúcssorozat

2019. szeptember 12. - Beniiiiii

Rendszeresen megkapom, hogy nekem semmi sem elég jó, de most már lassan unalmas, hogy a Panini szinte teljesen ráállt a jó drága, de kevés kártyát "adó" sorozatokra. Nemrég írtam a Gold Standard közelgő megjelenéséről, erre tessék, jön egy ugyanolyan felépítésű sor, csak most nem arany, hanem fekete alapdizájnnal.

2019-09-12-01.jpg

• Flawless: kevés lap fehér dizájnnal
• Immaculate: kevés lap fehér dizájnnal + némi dizájnszín
• Black/Gold: kevés lap fekete dizájnnal, fémes kísérőszínekkel
• Noir: kevés lap fekete/szürke dizájnnal
• Eminence: kevés ultravastag lap fekete dizájnnal
• Treble: kevés lap (a base paralleleket tekintve) harsány egyszínű dizájnnal
• Gold Standard: kevés lap arany dizájnnal
• Obsidian: kevés lap fekete dizájnnal, harsány kísérőszínekkel

A lapok szédítőek, az egyik legszebb sor jön, tényleg, de miért nem lehet például a Selectet vagy a Revolutiont folytatni?

Hivatalosan november 17-én jelenik meg, egy doboz 160 dollárba kerül, a pénzünkért pedig 7 kártyát kapunk, amiből 4 aláírt és/vagy mezdarabos, egy base parallel, egy inzert, és az utolsó vagy base, vagy parallel, vagy úgynevezett "contra parallel" ami úgy tűnik a sorozat fekete alapszínével ellentétben fehér vagy valami világos krémszín hátterű variáns lesz.

Az alapsor 100 kártyából áll, a Panini csak veteránként említi őket, továbbá 22 fiatal tehetséget jelentetnek meg rookie kártyán (azaz a Panini America sorozataiban első megjelenése lesz az adott játékosoknak). Az alapsor, a rookie-sor és a contra-sor lapjainak mindegyike számozott lesz, a parallelek ritkasága pedig: /149, /65, /35, /20, /10, /8, /5 és az 1/1. (A contra lapok közül a leggyakoribb /149 helyett /99-es!).

Három féle mezdarabos+aláírt sor lesz, ezek mellett legalább kétféle (álló és fekvő) csak mezdarabos sor, valamit további három "csak" aláírt sor - utóbbiak mindegyikében hat színváltozat.

Lesznek benne klubcsapatok és nemzeti válogatottak is, de ennél több részlet egyelőre nem ismert. Az Obsidian-ból amúgy korábban már megjelentek NBA és NFL sorok is, tehát ez megint egy öröklött dizájn más sportágaktól.

Kartononként 12 doboz, dobozonként egy csomag, csomagonként 7 kártya.

Bővebb információk a Panini által hivatalosan ma kiadott "sell sheeten" érhetők el:
https://gogts.net/wp-content/uploads/2019/09/2019-20-Panini-Obsidian-Soccer-Cards-Sell-Sheet.pdf

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3415069410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása