KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Egyedi készítésű Newcastle United kártyák Angliából

2017. december 23. - Beniiiiii

Egyre több olyan gyűjtőt találni, aki maga gyártja a kártyáit. Ezt a gyönyörű Newcastle United sort Josh Huntley készítette. Az okát csak gyanítom: Angliában ugyanis nagy hagyománya van a fociskártya sorozatok aláíratásának, meccs vagy edzés után több tucat gyűjtő várja a játékosokat mezekkel, vagy éppen a Match Attax sorozatban megjelent lapjaikkal. Ám ahogy a tavalyi, úgy az idei MA Premier League sorozat lapjai is igen sötétre sikerültek, alig látszik rajtuk az aláírás - ráadásul a 18 játékos (plusz az extrák) nem az egész csapat ugyebár. Josh Lapjai szép világosak, és a többségét már sikerült is aláíratnia. (Igen, ezek a játékosok eredeti aláírásai, nem nyomatok!)

newcastle.jpg

Josh elmondta, hogy a játékosoknak annyira tetszettek a kártyák, hogy többen hivatalos kiadásnak vélték őket, ám amikor kiderült, hogy maga csinálta, kértek is belőle. Amire pedig végképp nem számított, cserébe Freddie Woodman kapus odaadta neki a meccsen viselt kesztyűjét, Mo Diame pedig a meccsmezét. Már csak ezért is megérte a befektetett nem kevés munka! Már csak két játékos hiányzik neki, akikhez innen is sok sikert kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr6813520489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása