KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Bővül a csak RETAIL dobozokból húzható lapok köre!

2017. július 10. - Beniiiiii

Vannak a Hobby dobozok, ezeket vagy önmagukban árulják a kártya-szakboltok, vagy kartonokban (melyek jellemzően, de nem mindig 12 dobozosak). Azonban egyes prémium sorozatokból ún. retail, azaz hétköznapi (persze amerikai) boltokban kapható dobozok is megjelentek, és egyre több ilyenben találhatók csak onnan húzható parallel-variánsok.

A Donruss retail változatában előforduló lila, és a Champions League Showcase, szintén retail dobozokban előforduló narancsszínű paralleljei után a Panini a Revolution-ből is megjelentetett retail változatot. Ebben az exkluzív Vortex variáns mellett a Sunburst is megtalálható. Dobozonént (hogyan máshogyan: átlagosan) 3 Subnurst és 2 Vortex lap található. A Vortexnek ráadásul három parallel-változata is: Magna (/49-ig), Disco (/25-ig) és Kaleido (ami tulajdonképpen az 1/1).

További képek és valamivel bővebb infó a Panini America hivatalos blogján:
https://blog.paniniamerica.net/2017/06/20/retail-revolution-panini-america-examines-retail-exclusives-in-2017-revolution-soccer/

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr7813506327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása