KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Cristiano Ronaldo / Pelé AU-booklet

Topps Allen & Ginter Baseball 2017

2017. július 22. - Beniiiiii

A napokban jelent meg a "Topps Allen & Ginter Baseball 2017" sorozat. Igen, ez ugyan baseball, de mindig tesznek bele néhány más kártyát is. A korábbi években volt dinoszaurusz-csontoktól kezdve híres tábornokokig minden, amit el tudtok képzelni (persze pár focis is). Az egyik legmegosztóbb sorozat, mert a gyűjtők a sok témaidegen lap miatt vagy imádják, vagy gyűlölik.

Az idei sorba sportriporter, zsoké, zenész, színész AU-k mellett jutott ásványok, mágusok, kötelező olvasmányok, sporthorgászat és táncok inzert sor is. Meg egy Barack Obama 1/1 AU... és ez: egy #/10-ig számozott C. Ronaldo / Pelé AU-booklet. Én más focist nem találtam, de akinek van kedve, bogarássza végig az egyre bővülő checklistet.

ag1.jpg

ag2.jpg

Az eddig ismertté vált lapok checklistje a Cardboardconnection-ön:
https://www.cardboardconnection.com/2017-topps-allen-ginter-baseball-cards

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3813506405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása