KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Finoman szólva is "érdekes" mezdarabok a Panini kártyáiban

2017. július 30. - Beniiiiii

Egy nagy belga gyűjtő pár különleges kártyát megosztott egy Facebook-csoportban. Az egyik problémás belga patch cardon (azaz olyan mezdarabos lapon, melyen címerrészlet is található) az "official team merhandise" felirat vetette fel, hogy egyszerű szurkolói mezeket pakolgat a Panini a kártyákba.

Egy másikon pedig egy címerrészlet erősíti ugyanezt, ugyanis a belga válogatott meccsmezein nem hímzett címerek vannak (mint a kártyában). Mutathatnék továbbiakat is de felesleges.

Igen, ott szerepel a kártyák hátulján, hogy "player worn", azaz a játékos által viselt, ami jelenthet sok mindent, leginkább azt, hogy leszerződnek az adott klubbal vagy szövetséggel, hogy olyat küldenek, amit a játékos viselt, azok meg küldenek valamit, (amit a Panininél vélhetően meg se néznek jobban, ott a szerződés, ami védi őket, lehet másra mutogatni, ha bukta van) és pakolják bele a kártyákba.

Ez van, a Panini így működik, ezeket így tessék kezelni, csak ne legyen illúziója senkinek, hogy a mezdarabos kártyákban található mezek biztosan többek, mint a szomszéd utca turkálójában lévők. Lehetnek, de erős feltételes módban.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr5913506451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása