KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Így NE tárold a kártyáidat!

2017. szeptember 12. - Beniiiiii

Hát, ilyen is van! Pedig sosem gondoltam volna, hogy a Black Gold sorozat igencsak vastag kártyáit albumban is lehet tartani. Egy lengyel gyűjtő tette közzé ezeket a képeket. A kártyákat a szokásosnál magasabb, visszazárható (ragasztható) soft sleeve-ekbe teszi és úgy mennek az albumba.

igy_ne_1.jpg

igy_ne_2.jpg

Meglátásom szerint ez nem védi az igencsak sérülékeny kártyákat megfelelően (A Black Gold ráadásul az egyik legsérülékenyebb sorozat, lévén a lapok a szokásosnál jóval vastagabbak, egy ilyen albumba begyilkolva mindegyik sarka sérülni fog), szóval senkit sem biztatnék arra, hogy összességében akár több száz dollár értékű aláírt kártyákat így tartson (bár én még a base lapokat sem tartanám másban, csak toploaderben)!

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr1813511209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása