KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Dzsudzsák KABOOM! az új Selectben

2017. november 23. - Beniiiiii

E héten jelenik meg az új Select Soccer sorozat. A tavalyiban 6 magyar játékos szerepelt, az ideiben csupán egyetlen egy lesz, Dzsudzsák Balázs, mégpedig a legritkábbnak tűnő "KABOOM!" inzertsorban. Ebből vélhetően kartononként csak egy lesz átlagosan (talán a Prizm Euro sorozat Pride of Europe lapjaihoz tudnám hasonlítani).

Ezt a lap-típust a kosaraskártyáktól "örököltük", ráadásul lehet, hogy duplán magyar lesz, ha ezeket a KABOOM! lapokat is Németh Gyula rajzolja majd (cikk erről itt). Bár ezek inkább tűnnek valami olcsó Photoshop-effektnek, mint kézirajznak...

dkaboom_1.jpg

dkaboom_2.jpg

Mindenkit türelemre intek, a Pride lapok ára is jelentősen mérséklődött idővel, minden 19. kartonból jönni fog egy Dzsudzsák-KABOOM! lap (ennyiféle lesz ebben a sorban), szóval időről-időre lesz belőle, nem fog elfogyni - az egyetlen kérdés az, hogy a nagy Immaculate-lázban mennyi karton nyílik majd a Selectből a megjelenést követő napokban, hetekben. Szerintem lassabban fog beindulni, mint a tavalyi.

Leosztás: csomagonként 5 kártya, dobozonként 12 csomag, azaz egy dobozban összesen 60 lap. Kartononként pedig 12 doboz, azaz összesen 720 kártya lesz egy kartonban.

Az alapsor ugyanúgy 3*100 lapos, ugyanaz a három, egyenként 100 lapos alapsor lesz benne: Terrace / Mezzanine / Field level.

Idén már nem csak matricás, hanem oncard AU-k is lesznek, majd meglátjuk, hogy ez típusonként változik vagy játékosonként, vagy teljesen összevissza lesz. 45-féle Signatures, 63-féle Jersey Autographs, 28-féle Historic Signatures (utóbbiban Pelé, Zola, Conte, Figo, ADP, Henry, Seaman...)

Mindent egybevetve, az összes lap összes parallelje és variációja 6000-féle kártyát ad ki. Szóval lesz miből válogatni és mire vadászni.

A teljes checklist a Cardboardconnection-ön:
https://cartophilic-info-exch.blogspot.hu/2017/11/terrace-base-set-100-cards-p-arallel.html

A teljes checklist a Cartophilicen:
https://www.cardboardconnection.com/2017-18-panini-select-soccer-cards

És a teljes checklist, mind a 6000-féle variánssal Excel-táblázatban ide kattintva tölthető le.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr4613515535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása