KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Panini Instant – csomagban a vb-csapatok

2018. július 01. - Beniiiiii

A világbajnokság első napja óta újra készülnek Panini Instant kártyák, amik szintén nem húzhatók sem csomagból, sem dobozból, hanem online rendelhetők. Eddig főleg egy-egy meccsnap legemlékezetesebb momentumai voltak megvásárolhatók, ám a csoportkörök lezárulta óta egyes csapatok csomagban is megvásárolhatók. A csapat-szettek egyelőre ismeretlen számozású piros variánsainak 11 darabos csomagjai jellemzően 29$-ért kaphatók (a számozás akkor lesz ismert, amikor záródik az időablak, és kiderül, mennyit rendeltek belőlük a gyűjtők).

Nem adták ki ilyen szettben az összes csapatot, de a legnagyobbak mind kaphatók. Az időablak sem egyszerre zárul, van, amely már alig több, mint 3 napig rendelhető, mások még 5 napig. Emellett ugyanitt kapható még néhány a szóló kártyákból is, de mivel az "alap" piros variáns csak 24 órán át rendelhető, már jellemzően csak az alacsonyabb számozású (és drágább) zöldekből akad.

A Panini Instant lapok innen rendelhetők:
https://store.paniniamerica.net/cards/panini-instant/soccer.html

A félreértések elkerüléséért: Ezek a kártyák nem a World Cup Prizm sorozat részei, hanem önálló sorozatot képeznek. A két évvel ezelőtti EB-s Instant lapokból kiindulva, minőségük sem ér fel a Prizmhez, szép kivitelű lakkozott kártyák, különösebb csilivili nélkül, mintha egy a szokottnál határozottan vastagabb Adrenalyn XL lap volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3814085535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása