KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Brutális az első kibontott Panini Eminence Soccer karton

2018. augusztus 03. - Beniiiiii

Ezt tényleg látni kell, hogy elhidd. A Panini Eminence Soccerről már előzetesen tudni lehetett, hogy kenterbe veri az eddigi összes sorozatot, ami eddig csúcskategóriásnak számított, már messze nem az. Az árát le sem merem írni, aki bátor, nézzen utána. A hivatalos megjelenése a mai nap, péntek, az amerikai kártyagyűjtők legnagyobb éves találkozójára a National Sports Collectors Convention-re időzítve. Csakhogy hol kel fel először a nap? Igen, Japánban, így egy japán breaker bontott ilyet elsőnek.

A videó első öt percét, amíg a sorsol, érdemes átpörgetni, ami viszont utána jön, az tényleg lélegzetelállító. Nem is ragozom, sötétítsétek be a szobát, popcorn, sör elő, és mehet is:

Annyit azért érdemes megjegyezni, hogy nem lesz az összes karton ilyen gazdag (mellesleg ennél a terméknél egy karton = egy doboz). Ugyanis a Panini régi technikája, hogy "frontload"-ol. Azaz a legelső kartonokat brutálisan telepakolja, hogy mindenki ez alapján ítélje meg, mit várhat a sorozattól, és akkor már nem is tűnik olyan soknak egy közepes kategóriájú használtautó ára érte. A későbbiek sem lesznek rosszak, de ilyenre azért az se számítson, aki most rendel belőle.

Ui: A következő amúgy mi lesz? Konténerben egyetlen kártya???

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3614159725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REM. 2018.08.21. 13:03:41

Azert az arat leirhatod nyugodtan
süti beállítások módosítása