KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Szeptember végén jelenik meg a Topps Match Attax Premier League sorozat, de már hétfőn el lehet kezdeni gyűjteni

2018. augusztus 11. - Beniiiiii

Ugyanis a Topps kiterjesztette a Topps Now "programot" a Premier League Match Attax sorozatra is. Melynek keretében minden héten 5 kártyát adnak ki, melyek 24 órán át rendelhetők a www.toppsdirect.com honlapon keresztül. Az öt kártya ára 3 angol font (+posta, majd meglátjuk, mennyi). Ha a 20 csapatos bajnokság 38 fordulójával számolunk, akkor összesen 114 angol fontért, azaz megközelítőleg 40 ezer forintért a Match Attax alapsor (és a később megjelenő Extra) mellé kapunk egy még 190 kártyás sorozatot. Ez 210 forintos átlagár egy kártyáért. A problémát elsősorban nem is ez, hanem vélhetően a minden héten pluszköltségként jelentkező postaköltség jelenti majd, úgy már jóval húzósabb lesz.

2018-08-11a.jpg

2018-08-11b.jpg

További friss információ, hogy a szeptember 7-én megjelenő fősorozat kétféle kereskedelmi kiszerelésben lesz kapható. Egyrész marad az Angliában megszokott 8 kártyás csomag egy fontért, de kapható lesz egy 15 kártyás változat is két fontért, melyben csomagonként három "csillogós" kártyát garantálnak.

2018-08-11d.png

Figyelem, a hétvégén már zajlik a Premier League első fordulója. Vélhetően az első Topps Now Premier League Match Attax kártyák már hétfőtől elérhetők lesznek. 24 óra lesz a rendelésre csupán.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr7914175845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása