KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Új Nikolic, Bogdán, Szalai és Gulácsi kártyák

2018. szeptember 15. - Beniiiiii

Négy magyar játékos jelent meg a közelmúltban (illetve fog megjelenni) különböző sportkártyasorozatokban:

• Nemanja Nikolic az egyetlen magyar az új Topps Stadium Club MLS Soccer sorozatban, ráadásul egyetlen lappal (és annak paralleljeivel), annak ellenére, hogy reménykedtünk benne, hogy Németh Krisztián, Sallói Dániel és talán Stieber Zoli is bele fognak férni, ám nem így lett, hiába játszanak mind az MLS-ben.

2018-09-15-a.jpg

2018-09-15-b.jpg

• Bogdán Ádám a Liverpooltól a skót Hibernian-hoz került, első számú kapusként a múlt héten megjelent Topps Match Attax Scottish Premier Football League (SPFL) sorozatban is helyet kapott:

2018-09-15-c.jpg

• A jövő héten jelenik meg valamikor a Topps Match Attax Bundesliga sor, benne Szalai Ádámmal és Gulácsi Péterrel. Sajnos csak egy-egy base lapra fértek fel, ám tavaly is így indult, aztán Gulácsi megjelent az Extra-ban egy szép Nationalspieler inzerten, és mindketten kaptak az online játékkal nyerhető PRO11-es lapot is, szóval, nem biztos, hogy ez a vége.

2018-09-15_d.jpg

2018-09-15_e.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr8314241621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása