KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

15 aranykártyás Match Attax Premier League Hero-csomagok néhány angol bolthálózatban

2018. szeptember 29. - Beniiiiii

Tavaly a BL-sorban voltak találhatók hasonló, minden jóval megpakolt csomagok, dobozonként egy-egy. Idén a Topps a Premiere League sorozat 2 fontos, 15 kártyás csomagjai közé tett hasonlókat, melyekből egy csokor limitált és Club 100-as kártya jön. A dolog annyiban meg van variálva, hogy ezek nem mindenhol fordulnak elő, csak a WHSmith és Martin McColl's hálózatokban.

2018-09-29-plgold.jpg

Mindig dicsérni szoktam a Topps-sorozatokat, hogy mennyivel korrektebbek a gyűjtőkkel, mint a Panini, nem ritkítanak agyon bizonyos kártyákat, idővel tudni lehet, hogy melyik limitált melyik kiszerelésből jön fixen, vagy melyik újságmelléklethez csomagolják extraként. Az ilyen húzások nyilván komoly vonzerőt jelentenek az angol gyűjtőknek, korrekt is volna, ha nem gyűjtenék legalább annyian ezt a sort a brit szigeteken kívül is, ám így a külföldi gyűjtők kicsit hátrányba kerülnek velük szemben. Persze minden az arányokon múlik, ha sok ilyen szupercsomag lesz, az végeredményben a másodlagos piaci árakat fogja lefelé hajtani, még az is lehet, hogy ez a hatás ide is elér.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr1214271075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása