KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Indiában új variánsokkal jelent meg a Match Attax BL-sorozat

2018. december 30. - Beniiiiii

Sajnos pontos információim még nincsenek, de a Match Attax Champions League 2018-19-es indiai kiadásban új variánsok is feltűnnek: arany kártyák. Lehet, hogy csak egyes lapoknak, ám előfordulhat, hogy valamennyinek lesz ilyen variánsa. Egyelőre csupán ezek a képek állnak rendelkezésre. Mindenesetre a sorozatban "silver", azaz ezüstnek nevezett variánsok is lesznek, kérdés, hogy ezek azonosak-e a mi MotM kártyáinkkal (csak más néven nevezik), vagy egészen más kivtelüek (gyanítom utóbbi, nézzétek csak meg az alsó képen a realos duót).

2018-12-30-aranmaindia-1.jpg

2018-12-30-aranmaindia-2.jpg

Szemre úgy tűnik, hogy limitált kiadások is mások, hiszen fehér keretük van. És mitha a második képen, az albumban szereplők közül azon a Gareth Bale kártyán is volna valami újdonság.

Ahogy Pilinszky János is megmondta: Sosem lesz vége! Sosem lesz vége! Sosem lesz vége!

Ellenben az indiai kiadás jóval rövidebbnek tűnik, checklistet még csak képként találtam, nagyítóval máris lehet szemezgetni. Ha valaki szeretne belőle, kis dobozokban is árulják, melyekben egyenként 104 normál, 10 ezüst, 7 arany és négy limitált kiadású kártya található. Ára 500 rúpia, ami hozzávetőelegesen kétezer forint.

2018-12-30-aranmaindia-3.jpg
A képek forrása a Cartophilic.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr2914522920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása