KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Elég nagy cikibe futott bele a Topps...

2019. július 24. - Beniiiiii

Nevezetesen a The Walking Dead egyik sztárja, Jeffrey Dean Morgan szólíttatott meg a Twitteren, a gyűjtő csak az örömét akarta megosztani, hogy megszerezte az egyik aláírt kártyáját.

Vélhetően nem ilyen válaszra számított, a színész ugyanis közölte, hogy ez bizony nem az ő aláírása, az több ponton is sántít. Konkrétan felsorolja, mely betűi nincsenek a helyén, és még ki is emeli, hogy pedig nagyon oda szokott figyelni, hogy szép legyen, amikor a Topps-nak ír alá.

2019-07-24_1.jpg

A Panini került már hasonló helyzetbe nem is olyan rég, akkor az NFL-es Dak Prescott-ról derült ki, hogy a matricás aláírásokra valaki autopennel varázsolt firkákat. Akkor nagyon korrekten valamennyi ilyet kicserélték, a játékos kamerák kereszttüzében írt alá nekik. Egy kiadó ugyanis száz terméket ad ki egy évben, ezernyi sportolóval / sztárral szerződik aláírásokra, ez a szerződés védi őket. Sajnos azonban olykor a menedzserirodák trükköznek, Dak Prescott esetében is a menedzseriroda nyelte le a pénzt, a játékos (állítólag) nem is tudott a szerződésről, amit a nevében kötöttek meg.

Kíváncsian várom, hogy a Topps mit lép az ügyben... mert nem az a baj, ha ezerből egy ilyen eset előfordul, és nagyon jó, hogy nyilvánosságot is kap. A "kártyagyár" hitelessége szempontjából az a fontos, hogy mit lépnek...

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr214979258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása