KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

FIFA 365 fémkártya-sorozat!

2017. december 16. - Beniiiiii

Fura Fifa365 kiadást jelentetett meg a Panini, egyelőre csak Görögországban. Azért tűnik hivatalos kiadásnak, mert gyűjtőalbum is van hozzá. Ezek hölgyeim és uraim bizony fémkártyák. Összesen 276 játékosról, ami csaptonként egy klubcímer + 11 játékos. Benne van a Fradi is.

metal_1.jpg

Csupán 2-2 fémkártya található a csomagokban, a starter az album mellett 2 limitáltat tartalmaz (Messi és Ronaldo), valamint két csomagot. Alan Jenkins, a Cartophilic blog szerzője szerint lehet, hogy ez helyettesíti majd az update edition-t. Így legyen, mert akkor nálunk is elérhető lesz, amúgy is kétlem, hogy egy ilyen gyűjtemény Európának csak egy országában jelenne meg. Mivel csomagonként kevés kártya van benne, aminek feltehetően megkérik majd az árát, így remélem a Panini ezúttal mellőzni fogja a piszkos kis megritkítós trükkjeit is.

UPDATE: a csomagoláson magyar nyelvű felirat is található, így egyre biztosabb, hogy itthon is elérhető lesz!

Még több infó teljes képes checklisttel a Cartophilicen:
https://cartophilic-info-exch.blogspot.hu/2017/12/panini-adrenalyn-xl-fifa-365-metal.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3713517819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása